Efter en massa år i telekombranschen fick jag möjlighet att komma ifrån skrivbordet – massage var då det jag fastnade för och hade själv upptäckt nyttan med behandling speciellt efter ansträngande Vasalopp.

Jag fick förmånen att börja min utbildning på Axelsons i Stockholm. Med teknisk bakgrund så anser jag att jag snabbt kan analysera hur en behandling ska läggas upp för just dina problem. Jag använder mig av kombinationer av flera tekniker utöver de som lärs ut på utbildningen till massageterapeut.  Jag får mycket uppskattning för mina känsliga händer och förmåga att hitta spänningarna i musklerna.

Jag anser att en kommunikation med kroppen ger bästa och snabbaste resultatet. Jag går därför inte på med full kraft på ömma punkter utan ökar trycket succesivt. Genom att jobba med lugna rörelser men ändock med tryck kommer spänningarna i musklerna på ett effektivt sätt släppa relativt snabbt. Att det även innebär att kroppen kommer ner i ett totalt lugn och att du kanske drömmer dig bort, tror jag inte är något som du ogillar.

Citat från besökare som bokat via ”Boka Direkt”:

Otroligt kunnig och bra! Kände mig väldigt nöjd när jag gick därifrån och bokade direkt en ny tid!

Amanda M.

Det märks att Tomas har passion för massage och viljan att hjälpa/underlätta för sina kunder. Prova så får du se! 🙂

Erica L.

Proffesionellt avslappnat bemötande blandat med humor och harmoni. Bra behandling kommer gärna åter.

Marika O.