Kort BEMER produktpresentation (14min)
(priset är lite högre än vad som anges förutom priset att testa. Hör av dig för att erhålla rätta prisuppgifterna)

BEMER fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mesta effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa.

BEMER stimulera fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering.

Denna nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklad för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen. BEMER®– terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturligt reglerande mekanismer.

BEMER används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar BEMER som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och inom idrotten.

Därför använder jag BEMER – terapi i min terapeutiska verksamhet.

Hyr/testa en BEMER

Prova BEMER under 8 veckor och sen kan den köpas med avräkning för hyresavgiften. Hjälp med finansiering kan ges.

Vill du veta mer om BEMER VET för hästar, se veterinary.bemergroup.com.

Det nya BEMER systemet är det bäst utforskade och den mest effektiva fysikaliska behandlingsmetod som idag används inom komplementär och förebyggande medicin.
BEMER-signalen (fysikalisk behandlingsmetod) har vidareutvecklats och anpassats utifrån de senaste rönen kring biorytmens lokala och överordnade regulativa processer som associeras med mikrocirkulation. Och en begränsad eller nedsatt mikrocirkulation i organ stimuleras nu ännu bättre än tidigare.

Den specifika temporära signalordningen och signalstrukturen hos det elektromagnetiska fältet med låg flödestäthet är avgörande för en effektiv stimulering av den mekanism som reglerar mikrocirkulationen.

BEMER är en EU-godkänd medicinteknisk produkt (CE0483) av klass IIa (93/42/EEG).

Under de senaste 15 åren har 56 publikationer om BEMER-terapin offentliggjorts och 12 vetenskapliga studier finns listade på PubMed.